Crea la teva genealogia

Veureu el senzill que és crear una genealogia des de zero amb Ancestris. Creeu un primer individu, els pares i la família propera, tenint així el vostre primer arbre genealògic amb una o dues generacions.

La creació d’una genealogia sol començar per dibuixar una primera persona i especificar informació com la data i lloc de naixement, per exemple. Després dibuixa altres persones, els pares, i vincula-les amb la primera persona. Després, els avis, etc. Bé, amb Ancestris, podeu fer exactament el mateix.

 

Creeu el primer individu

Durant la visita guiada, hem utilitzat la genealogia borbònica, fitxer Bourbon. Aquest és un exemple de genealogia subministrada amb Ancestris.

Tanquem-lo i en creem un de nou. Per tancar Borbon, només cal que feu clic a la creu vermella de la barra d’eines quan s’activi una de les finestres dels Borbons. I ara, creem la vostra pròpia genealogia.

Des de la pàgina de Benvinguda, feu clic al botó Crea una genealogia o feu clic button_create-genealogy.png a la barra d'eines.

S'iniciarà l'assistent de creació. Seguiu els passos fins que obtingueu la vista de l'arbre dinàmic d'un arbre amb vosaltres mateixos al centre.

A la primera pantalla de l'assistent, introduïu el vostre nom i el vostre sexe i feu clic a Següent.

A continuació, introduïu la informació sobre l'autor d'aquesta nova genealogia, probablement vostè. Feu clic a Següent.

Definiu el format de llocs que cal utilitzar a tota la genealogia. A continuació es mostra el format estàndard. Si ara no sabeu què ha de ser, feu clic a Següent. Es pot canviar més endavant.

Altrament, utilitzeu els botons disponibles per afegir, canviar o suprimir criteris de lloc, també anomenats jurisdiccions. A continuació, feu clic a Següent.

Introduïu una descripció de la vostra nova genealogia i feu clic a Acabar.